vergelijkt prijzen uit meer dan 1.200 auto huren leveranciers in 30.000 bestemmingen om u de beste prijs!
Afhalen
Galileo Galilei Airport Piazzale Mario Cobianchi Snc, Pisa, 56121 (Italië)
Afleveren
Please enter a location and then the full address will appear here
Leeftijd
Land
Zoeken
» » » Pisa Luchthaven

Auto Huren Pisa Luchthaven

Pisa Luchthaven is een zeer handige plaats te halen van een huurauto als het ingeschakeld u stuurprogramma op uw gemak alle nabijgelegen attracties voor deze stad of in de buurt van steden. Mr Car Hire is het getal als het gaat om auto huren. Reserveren via ons vandaag en lid worden van de duizenden klanten die hebben geboekt op Pisa Luchthaven of nabijgelegen bestemmingen. Wat meer is, leveren wij uitsluitend auto's van topbedrijven waaronder aan internationale merken zoals Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz en Europcar. Om de beste deal op u auto's huren boek vroeg en krijg een vroege boeken korting. Auto huren Pisa Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

We hebben een aantal voertuigen van andere categorieën waaruit u kunt kiezen. Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Enkele voorbeelden van onze mini formaat auto's zijn de Smart Car, Toyota Aygo, Peugeot 107, Smart en Fiat 500. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Dit is als ideale keuze als u nodig een low-cost rate en een auto die is gemakkelijk om te rijden. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Pisa Luchthaven.

Als u wilt iets een beetje groter, dan zijn best om te kijken naar onze economie, Compact, Intermediate en Full Size categoriën. U vindt de Ford Fiesta, Renault Modus en Volkswagen Polo in onze volgende categorie omhoog. De Volvo S40 worden ook aangeboden op deze bestemming.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater en Fiat Mulltipa. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Pisa Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Pisa Luchthaven

Wanneer u Pisa als een toerist bezoekt, je moet niet missen op een bezoek aan veel van de nabijgelegen bezienswaardigheden. Sommige populaire plaatsen voor veel toeristen zijn de Meren Lago di Massaciuccoli, Lago Baccio en Bacino di Suviana, met Lago di Massaciuccoli slechts Lake km afstand ligt. De Van kerk Santa Maria della Spina zijn ook grote plaatsen als je tijd.
Sommige andere voorstellen betreffen de Ruïnes van Semifonte, de Toren van Toren van Pisa (Torre di Pisa) en Torre della Meloria en de Vallei van Garfagnana.

Aarzel niet en boek uw auto huren Pisa Luchthaven vandaag.

Wat is inbegrepen?
Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Andere nabijgelegen bestemmingen
Lungarno Sonnino 1, 56125
Pisa (3,3 km)
Lungarno Sonnino 1, 56125
Calata Carrara, Calata Carrara, Livorno, 57123
Livorno (16,6 km)
Porto Di Livorno stazione Marittima Calata Carrara, Livorno, 57100
Lucca (19,7 km)
Viale Castracani 110, Lucca, 55100, Toscana
Via Aurelia Nord, 175/b, Viareggio, 55049, Tuscany
Viareggio (23,9 km)
Via Aurelia Nord, 175/b, Viareggio, 55049, Tuscany
Corso Giacomo Matteotti, 190/b, Montecatini Terme, 51016, Toscana
Corso Giacomo Matteotti, 190/b, Montecatini Terme, 51016, Toscana
Cecina (42,9 km)
Viale Italia 45 Palazzo Galleria, Cecina, 57023
Massa Carrara (43,0 km)
Via Martiri Di Cefalonia 33, Via Martiri Di Cefalonia 33, Massa Carrara, 54100
Pistoia (50,1 km)
Piazza Della Resistenza, 19/20, Pistoia, 51100, Tuscany