vergelijkt prijzen uit meer dan 1.200 auto huren leveranciers in 30.000 bestemmingen om u de beste prijs!
Afhalen
Ciampino Airport Via Appia Km 13, Roma, 00040 (Italië)
Afleveren
Please enter a location and then the full address will appear here
Leeftijd
Land
Zoeken
» » » Rome Ciampino Luchthaven

Auto Huren Rome Ciampino Luchthaven

U kunt regelen op Rome Ciampino Luchthaven, huur een auto bij aankomst of vooraf via onze website. De beste plaats om uw auto te krijgen is door ons, Mr Car Hire, as rated by duizenden op klanten. We vergelijken duizenden benodigdheden zoals Hertz, Avis, National, Sixt, Budget en Europcar zodat u de beste deal. Als u op voorhand het is niet alleen goedkoper als gevolg van vroege boeking kortingen, het is ook meer handige advertentie papierwerk zal worden ingevuld op voorhand aan uw aankomst. Auto huren Rome Ciampino Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

De voertuigen die wij leveren voor Rome Ciampino Luchthaven in alle soorten en maten komen, en we een aantal voertuigen van andere categorieën waaruit hebben u kunt kiezen. Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Er zijn de Smart Car, Toyota Aygo, Peugeot 107, Smart en Fiat 500, die in onze min categorie. Ze hebben meestal twee deuren met airconditioning. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Als u op zoek bent naar goedkope prijs, dit soort auto is ideaal Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Rome Ciampino Luchthaven.

Als u wilt iets een beetje groter, dan zijn best om te kijken naar onze economie, Compact, Intermediate en Full Size categoriën. U vindt de Ford Fiesta, Renault Modus en Volkswagen Polo in onze volgende categorie omhoog. Sommige van onze andere auto's aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Volkswagen Passat 2.0, Mercedes C220 Cdi, Fiat Croma Stationwagon, Mercedes C Class en BMW 3 series. Auto's in deze categorieën hebben vier deuren en komen met een keuze van handmatige of automatische transmissie.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater en Fiat Mulltipa. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Rome Ciampino Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Rome Ciampino Luchthaven

Rome Ciampino biedt vele prachtige plaatsen om te zien en ze zijn allemaal veel gemakkelijker om te zien wanneer u een auto hebben gehuurd. Sommige populaire plaatsen voor veel toeristen zijn de Meren Lago Albano, Lago di Nemi, Lago di Bracciano en Lago di Giulianello, met Lago Albano slechts Lake km afstand ligt. Als u bezoeken iets een beetje anders willen zou, dan zijn de Parks Villa Borghese zeer aanbeveling.
Sommige andere voorstellen betreffen de Amfitheater van Colosseum (Colosseo, Colosseum) en Auditorium Parco della Musica, de Oude Site van Domus Aurea en Forum Romanum (Foro Romano), de Boog van Boog van Titus (Arco di Tito), de Gebouwen van Villa Farnesina en Villa D'Este, de Van kerk van San Paolo, Basilica of St. John Lateran en Basilica di San Clemente, de Kasteel van Engelenburcht (Castel Sant'Angelo) en Castello di Santa Severa, de Winkelcentra van Roma Est en Via Borgognona, de Monument van Monument to Vittorio Emanuele II, Trevi Fountain en Vierstromenfontein (Fontana dei Quattro Fiumi), de Paleis van Palazzo Farnese, de Circuit van Circus Maximus (Circo Massimo), de Religieuze Site van Templo di Venere e Roma, de Ruïnes van Basilica Constantini (Basilica di Constantino), Gabii en Basilica Aemilia (Basilica Emilia), de Plein van Piazza Venezia, Piazza Navona en Piazza del Popolo, de Stadion van Stadio Flaminio en Stadio Olimpico, de Theater van Teatro Argentina, de Toren van Torre Astura en de Vallei van Valle della Breccia, Valle del Tevere en Valle Covaro.

Aarzel niet en boek uw auto huren Rome Ciampino Luchthaven vandaag.

Wat is inbegrepen?
Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Andere nabijgelegen bestemmingen
Treinstation (13,1 km)
Via Giolitti 34 Car Return: Via Giolitti 267, Via Giolitti, 34, Roma, 00185
Circonvallazione Nomentana, 534, Roma, 00162
Circonv Gianicolense 53, Roma, 00152
Via Tiburtina (14,7 km)
Via Tiburtina,905/a, Roma, 00156
Pomezia (15,2 km)
Via Dei Castelli Romani N.51 By Pierre Due Auto Srl, Pomezia, 00040, Lazio
Via Cipro, 104, Roma, 00136
Viale Tirreno 128/a, 00141
Via Aurelia (17,3 km)
Via Aurelia 456, Via Aurelia 456, Roma, 00165
Tivoli (21,8 km)
C/o Hotel Cristallo, C/o Hotel Cristallo, Tivoli, 00019
Aprilia (23,5 km)
Via Nettunense 197, Aprilia, 04011
Leonardo Da Vinci Apt Fiumicino Internatl. Apt, Fiumicino, 00054
Via Portuense 2413, Fiumicino, 00054