Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Bologna Luchthaven

U kunt regelen op Bologna Luchthaven, huur een auto bij aankomst of vooraf via onze website. De beste plaats om uw auto te krijgen is door ons, Mr Car Hire, as rated by duizenden op klanten. We vergelijken duizenden benodigdheden zoals Hertz, Avis, National, Sixt, Budget en Europcar zodat u de beste deal. Als u op voorhand het is niet alleen goedkoper als gevolg van vroege boeking kortingen, het is ook meer handige advertentie papierwerk zal worden ingevuld op voorhand aan uw aankomst. Auto huren Bologna Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

De voertuigen die wij leveren voor Bologna Luchthaven in alle soorten en maten komen, en we een aantal voertuigen van andere categorieën waaruit hebben u kunt kiezen. Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Onze mini categorie heeft airconditioning en twee deuren en omvatten de Smart Car, Toyota Aygo, Peugeot 107, Smart en Fiat 500. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Als je gewoon iets dat gemakkelijk is om te rijden dit type auto ideaal is wilt. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Bologna Luchthaven.

Hoewel dit type auto ideaal voor interne stuurprogramma's of paren, kon sommige families vinden deze auto een beetje te klein. Door te kiezen voor een auto in onze economie en compacte bereik krijgt u meer ruimte voor bagage. Onze economie categorie omvat de Ford Fiesta, Renault Modus en Volkswagen Polo. Onze standaard en compact auto's zijn ook populair en zijn iets groter. Deze auto's zijn vergelijkbaar met de Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf en Dodge Caliber.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater en Fiat Mulltipa. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Bologna Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Bologna Luchthaven

Bologna biedt vele prachtige plaatsen om te zien en ze zijn allemaal veel gemakkelijker om te zien wanneer u een auto hebben gehuurd. U vindt dat de Meren Bacino del Brasimone, Bacino di Suviana, Lago Santo en Lago Baccio zijn zeer populaire plaatsen om te bezoeken voor veel toeristen. De Lake Bacino del Brasimone is slechts 36 mijl en zal maakt een geweldige dag uit. Als u bezoeken iets een beetje anders willen zou, dan zijn de Gebouwen PalaDozza zeer aanbeveling.
Sommige andere voorstellen betreffen de Van kerk van San Petronio en Santa Maria di Fagnano, de Kasteel van Castello Estense, de Winkelcentrum van Via Rizzoli en de Vallei van Valle dell’ Aposa, Valle del Savena en Valle del Setta.

Aarzel niet en boek uw auto huren Bologna Luchthaven vandaag.

Populaire bestemmingen