Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Turijn Luchthaven

Een geschikte plaats te halen van een auto huren is op Turijn Luchthaven. U kunt boeken op aankomst of vooraf met behulp van de bovenstaande inschrijvingsformulier. Duizenden toeristen wilt boeken hun auto via ons zo waarom niet follow suit. Wij leveren de auto's door middel van internationaal bekende auto huren merken met inbegrip van Hertz, Alamo, Avis, National, Sixt, begroting en Europcar om u te bieden een breed scala van kwaliteit voertuigen. Vergeet niet dat van tevoren boeken vaak, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Turijn Aanbevolen wordt. Auto huren Turijn Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

Wij leveren een aantal verschillende voertuig vorm en grootte. Er zijn zowel benzine en Diesel aangedreven auto's, voertuigen met handmatige versnelling en automatische transmissie en variërend van kleine tot de grotere 7 Seater en 9 Seater typen voertuigen. Onze mini categorie heeft airconditioning en twee deuren en omvatten de Smart Car, Toyota Aygo, Peugeot 107, Smart en Fiat 500. Ze hebben ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, maar er is niet veel bagageruimte. Als je gewoon iets dat gemakkelijk is om te rijden dit type auto ideaal is wilt. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Turijn Luchthaven.

Voor een vakantie met het gezin, kan het een goed idee om te huren iets een beetje groter worden en dat is waarom we hebben Intermediate, ware grootte 8Ã —, standaard en de Estate autocategorieën. In onze economie bereik hebben wij de Ford Fiesta, Renault Modus en Volkswagen Polo. Deze auto's hebben meestal 4 of 5 deuren. Andere voertuigen aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf en Dodge Caliber.

Moet een grotere auto huren? Mensen dragers op Turijn Luchthaven omvatten de Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater en Fiat Mulltipa, die tussen de 7 en 12 passagiers hebben kunnen. Auto huren Turijn Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Turijn Luchthaven

Turijn biedt vele prachtige bezienswaardigheden en vindt u deze veel makkelijker om te zien nadat u een auto hebben gehuurd. De primaire attracties voor de meeste bezoekers zijn de Meren Lago di Candia, Viverone (Lago di Viverone), Lago Mucrone en Lac du Mont Cenis. Andere populaire plaatsen om te zien dat een groot aantal toeristen trekt zijn de Parks Parco Nazionale del Gran Paradiso, dus deze check out is je tijd hebt.
Naast deze zijn een selectie van andere attracties de Gebouwen van Mole Antonelliana, de Van kerk van Basilica di Superga, Sacro Monte di Crea en Duomo di San Giovanni, de Kasteel van Borgo Medievale, de Monument van Sacra di San Michele, de Opera House van Teatro Regio, de Paleis van Palazzo Reale, Palazzo Madama en Palazzina di Caccia di Stupinigi, de Stadion van Stadio delle Alpi di Torino en de Vallei van Valle di Susa, Valle del Chisone en Valle di Champorcher.

Aarzel niet en boek uw auto huren Turijn Luchthaven vandaag.

Populaire bestemmingen