Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Bari Luchthaven

U kunt regelen op Bari Luchthaven, huur een auto bij aankomst of vooraf via onze website. De beste plaats om uw auto te krijgen is door ons, Mr Car Hire, as rated by duizenden op klanten. We vergelijken duizenden benodigdheden zoals Hertz, Avis, National, Sixt, Budget en Europcar zodat u de beste deal. Als u op voorhand het is niet alleen goedkoper als gevolg van vroege boeking kortingen, het is ook meer handige advertentie papierwerk zal worden ingevuld op voorhand aan uw aankomst. Auto huren Bari Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

De voertuigen die wij leveren voor Bari Luchthaven in alle soorten en maten komen, en we een aantal voertuigen van andere categorieën waaruit hebben u kunt kiezen. Er zijn zowel benzine en Diesel aangedreven auto's, voertuigen met handmatige versnelling en automatische transmissie en variërend van kleine tot de grotere 7 Seater en 9 Seater typen voertuigen. Er zijn de Smart Car, Toyota Aygo, Peugeot 107, Smart en Fiat 500, die in onze min categorie. Ze hebben meestal twee deuren met airconditioning. Ze hebben ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, maar er is niet veel bagageruimte. Als u op zoek bent naar goedkope prijs, dit soort auto is ideaal Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Bari Luchthaven.

Als u op een vakantie met het gezin gaat willen kunt u huren iets een beetje groter. Goede opties vindt u in onze Intermediate, ware grootte 8Ã —, standaard en de Estate autocategorieën. In de categorie economie zijn auto's gelijkaardig aan de Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf en Dodge Caliber beschikbaar. Sommige van onze andere auto's aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Volkswagen Passat 2.0, Mercedes C220 Cdi, Fiat Croma Stationwagon, Mercedes C Class en BMW 3 series. Auto's in deze categorieën hebben vier deuren en komen met een keuze van handmatige of automatische transmissie.

Moet een grotere auto huren? Mensen dragers op Bari Luchthaven omvatten de Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater en Fiat Mulltipa, die tussen de 7 en 12 passagiers hebben kunnen. Auto huren Bari Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Bari Luchthaven

Bari biedt vele prachtige plaatsen om te zien en ze zijn allemaal veel gemakkelijker om te zien wanneer u een auto hebben gehuurd. Veel toeristen zal ga en bezoek de Oude Site Egnazia wanneer zij naar Bari. Een andere populaire plek om te zien dat een groot aantal toeristen trekt is de Kasteel Castle of Charles V, dus check it out is je tijd hebt.
Naast deze zijn een selectie van andere attracties de Vallei van Valle Iesce, Valle la Pentecchia en Valle d’ Itria.

Aarzel niet en boek uw auto huren Bari Luchthaven vandaag.

Populaire bestemmingen