Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Livorno

Een geschikte plaats te halen van een auto huren is op Livorno. U kunt boeken op aankomst of vooraf met behulp van de bovenstaande inschrijvingsformulier. Duizenden toeristen wilt boeken hun auto via ons zo waarom niet follow suit. Wij leveren de auto's door middel van internationaal bekende auto huren merken met inbegrip van Hertz, Alamo, Avis, National, Sixt, begroting en Europcar om u te bieden een breed scala van kwaliteit voertuigen. Vergeet niet dat van tevoren boeken vaak, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Livorno Aanbevolen wordt. Auto huren Livorno is eenvoudig en goedkoop met ons.

Wij leveren een aantal verschillende voertuig vorm en grootte. Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Onze mini categorie heeft airconditioning en twee deuren en omvatten de Toyota Aygo, Smart Car, Fiat 500, Peugeot 107 en Smart. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Als je gewoon iets dat gemakkelijk is om te rijden dit type auto ideaal is wilt. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Livorno.

Hoewel dit type auto ideaal voor interne stuurprogramma's of paren, kon sommige families vinden deze auto een beetje te klein. Door te kiezen voor een auto in onze economie en compacte bereik krijgt u meer ruimte voor bagage. Onze economie categorie omvat de Renault Modus, Ford Fiesta en Volkswagen Polo. Andere voertuigen aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf en Dodge Caliber.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Fiat Mulltipa en Ford Galaxy 7 Seater. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Livorno voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Livorno

Livorno biedt vele prachtige bezienswaardigheden en vindt u deze veel makkelijker om te zien nadat u een auto hebben gehuurd. Een heleboel toeristen zal ga en bezoek de Lake Lago di Massaciuccoli. Dit ligt slechts een klein eindje rijden van Lake. Andere populaire plaatsen om te zien dat een groot aantal toeristen trekt zijn de Van kerk Santa Maria della Spina, dus deze check out is je tijd hebt.
Sommige andere voorstellen betreffen de Toren van Torre della Meloria en Toren van Pisa (Torre di Pisa).

Aarzel niet en boek uw auto huren Livorno vandaag.

Populaire bestemmingen