Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Sardinië Cagliari Luchthaven

Een geschikte plaats te halen van een auto huren is op Sardinië Cagliari Luchthaven. U kunt boeken op aankomst of vooraf met behulp van de bovenstaande inschrijvingsformulier. Duizenden toeristen wilt boeken hun auto via ons zo waarom niet follow suit. Wij leveren de auto's door middel van internationaal bekende auto huren merken met inbegrip van Hertz, Alamo, Avis, National, Sixt, begroting en Europcar om u te bieden een breed scala van kwaliteit voertuigen. Vergeet niet dat van tevoren boeken vaak, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Sardinië Cagliari Aanbevolen wordt. Auto huren Sardinië Cagliari Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

Wij leveren een aantal verschillende voertuig vorm en grootte. Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Onze kleinste en goedkoopste auto's zijn in de mini categorie. Ze hebben 2 deuren en voorzien van airconditioning en onze meest populaire modellen in Italië omvatten de Smart Car, Toyota Aygo, Peugeot 107, Smart en Fiat 500. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Veel kleine gezinnen Kies dit type auto. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Sardinië Cagliari Luchthaven.

Hoewel dit type auto ideaal voor interne stuurprogramma's of paren, kon sommige families vinden deze auto een beetje te klein. Door te kiezen voor een auto in onze economie en compacte bereik krijgt u meer ruimte voor bagage. Onze economie categorie omvat de Ford Fiesta, Renault Modus en Volkswagen Polo. Andere voertuigen aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf en Dodge Caliber.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater en Fiat Mulltipa. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Sardinië Cagliari Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Sardinië Cagliari Luchthaven

Sardinië Cagliari biedt vele prachtige bezienswaardigheden en vindt u deze veel makkelijker om te zien nadat u een auto hebben gehuurd. U vindt dat de Meren Stagno di Quartu, Stàini Simbirizzi, Stagno Notteri en Stagno e Forru zijn zeer populaire plaatsen om te bezoeken voor veel toeristen. De Lake Stagno di Quartu is slechts 10 mijl en zal maakt een geweldige dag uit. Andere populaire plaatsen om te zien dat een groot aantal toeristen trekt zijn de Van kerk Madonna di Bonaria, dus deze check out is je tijd hebt.
Sommige andere voorstellen betreffen de Kasteel van Castello di San Michele en de Canyon van Cagliari Canyon en San Lorenzo Canyon.

Aarzel niet en boek uw auto huren Sardinië Cagliari Luchthaven vandaag.

Populaire bestemmingen