Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Lausanne

Een geschikte plaats te halen van een auto huren is op Lausanne. U kunt boeken op aankomst of vooraf met behulp van de bovenstaande inschrijvingsformulier. Duizenden toeristen wilt boeken hun auto via ons zo waarom niet follow suit. Wij leveren de auto's door middel van internationaal bekende auto huren merken met inbegrip van Hertz, Alamo, Avis, National, Sixt, begroting en Europcar om u te bieden een breed scala van kwaliteit voertuigen. Vergeet niet dat van tevoren boeken vaak, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Lausanne Aanbevolen wordt. Auto huren Lausanne is eenvoudig en goedkoop met ons.

Wij leveren een aantal verschillende voertuig vorm en grootte. Er zijn zowel benzine en Diesel aangedreven auto's, voertuigen met handmatige versnelling en automatische transmissie en variërend van kleine tot de grotere 7 Seater en 9 Seater typen voertuigen. Er zijn de Toyota Aygo en Fiat 500, die in onze min categorie. Ze hebben meestal twee deuren met airconditioning. Ze hebben ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, maar er is niet veel bagageruimte. Als u op zoek bent naar goedkope prijs, dit soort auto is ideaal Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Lausanne.

Als u op een vakantie met het gezin gaat willen kunt u huren iets een beetje groter. Goede opties vindt u in onze Intermediate, ware grootte 8Ã —, standaard en de Estate autocategorieën. In de categorie economie zijn auto's gelijkaardig aan de Volkswagen Golf, Toyota Avensis en Ford Focus Stationwagon beschikbaar. Onze tussentijdse en volledige grootte auto's zijn ook erg populair en zijn de grootste auto's beschikbaar voor 5 personen. Deze auto's zijn inclusief de Volkswagen Passat 2.0, Audi A4 Avant Estate, Mercedes C Class, BMW 3 series en Audi A4.

Moet een grotere auto huren? Mensen dragers op Lausanne omvatten de Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Toyota Minibus 9 Seater en Citroen Jumper 8 Seater, die tussen de 7 en 12 passagiers hebben kunnen. Auto huren Lausanne voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Lausanne

Lausanne biedt vele prachtige bezienswaardigheden en vindt u deze veel makkelijker om te zien nadat u een auto hebben gehuurd. Een heleboel toeristen zal ga en bezoek de Meren Meer van Genève (Lake Geneva), Lac Brenet, Lac de Joux en Lac de la Gruyère. Meer van Genève (Lake Geneva) ligt ongeveer 12 km rijden en de andere zijn allemaal dicht bij ook. Ook kunt u overwegen de Château de Chillon (een Gebouwen).
Naast deze zijn een selectie van andere attracties de Van kerk van Chapelle de Montpetot, Chapelle de l'Espérance en Chapelle de Chaffois, de Kasteel van Château de Joux, Chateau d'Yverdon en Château de Bossey, de Stadion van Stade de Genève, de Toren van Sendeturm Gibloux en de Vallei van Vallée de Joux, La Côte en Pays d'Enhaut.

Aarzel niet en boek uw auto huren Lausanne vandaag.

Populaire bestemmingen