Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Lugano Luchthaven

U kunt regelen op Lugano Luchthaven, huur een auto bij aankomst of vooraf via onze website. De beste plaats om uw auto te krijgen is door ons, Mr Car Hire, as rated by duizenden op klanten. We vergelijken duizenden benodigdheden zoals Hertz, Avis, National, Sixt, Budget en Europcar zodat u de beste deal. Als u op voorhand het is niet alleen goedkoper als gevolg van vroege boeking kortingen, het is ook meer handige advertentie papierwerk zal worden ingevuld op voorhand aan uw aankomst. Auto huren Lugano Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

De voertuigen die wij leveren voor Lugano Luchthaven in alle soorten en maten komen, en we een aantal voertuigen van andere categorieën waaruit hebben u kunt kiezen. Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Enkele voorbeelden van onze mini formaat auto's zijn de Toyota Aygo en Fiat 500. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Dit is als ideale keuze als u nodig een low-cost rate en een auto die is gemakkelijk om te rijden. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Lugano Luchthaven.

Als u wilt iets een beetje groter, dan zijn best om te kijken naar onze economie, Compact, Intermediate en Full Size categoriën. U vindt de Peugeot 207 Stationwagon, Renault Modus, Volkswagen Polo en Ford Fiesta in onze volgende categorie omhoog. Sommige van onze andere auto's aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Audi A4, Volkswagen Passat 2.0, BMW 3 series, Audi A4 Avant Estate en Mercedes C Class. Auto's in deze categorieën hebben vier deuren en komen met een keuze van handmatige of automatische transmissie.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Mercedes Sprinter 9 Seater, Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Citroen Jumper 8 Seater en Toyota Minibus 9 Seater. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Lugano Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Lugano Luchthaven

Lugano biedt vele prachtige plaatsen om te zien en ze zijn allemaal veel gemakkelijker om te zien wanneer u een auto hebben gehuurd. Sommige populaire plaatsen voor veel toeristen zijn de Watervallen Fätschbach Fälle, Aabach Wasserfall en Stüber Fall, met Fätschbach Fälle slechts Watervallen km afstand ligt. Als u bezoeken iets een beetje anders willen zou, dan zijn de Meren Sihlsee zeer aanbeveling.
Sommige andere voorstellen betreffen de Parks van Horben en Schloss Heidegg, de Nature Reserve van In der Schweig en Bannriet-Spitzmäder, de Van kerk van Grossmünster, Fraumünster en Kirche St. Peter, de Kasteel van Schloss Amberg en Hallwil, de Dam van Luzzone Damm en Staudamm Zevreila, de Monument van Mittelpunkt der Schweiz, de Stadion van Letzigrund en Hardturm, de Toren van Blosenbergturm en de Vallei van Urserental, Oberhalbstein en Klöntal.

Aarzel niet en boek uw auto huren Lugano Luchthaven vandaag.

Populaire bestemmingen