Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Bern

Een geschikte plaats te halen van een auto huren is op Bern. U kunt boeken op aankomst of vooraf met behulp van de bovenstaande inschrijvingsformulier. Duizenden toeristen wilt boeken hun auto via ons zo waarom niet follow suit. Wij leveren de auto's door middel van internationaal bekende auto huren merken met inbegrip van Hertz, Alamo, Avis, National, Sixt, begroting en Europcar om u te bieden een breed scala van kwaliteit voertuigen. Vergeet niet dat van tevoren boeken vaak, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Bern Aanbevolen wordt. Auto huren Bern is eenvoudig en goedkoop met ons.

Wij leveren een aantal verschillende voertuig vorm en grootte. Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Enkele voorbeelden van onze mini formaat auto's zijn de Toyota Aygo en Fiat 500. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Dit is als ideale keuze als u nodig een low-cost rate en een auto die is gemakkelijk om te rijden. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Bern.

Als u wilt iets een beetje groter, dan zijn best om te kijken naar onze economie, Compact, Intermediate en Full Size categoriën. U vindt de Volkswagen Polo, Renault Modus, Ford Fiesta en Peugeot 207 Stationwagon in onze volgende categorie omhoog. Onze tussentijdse en volledige grootte auto's zijn ook erg populair en zijn de grootste auto's beschikbaar voor 5 personen. Deze auto's zijn inclusief de Volkswagen Passat 2.0, Audi A4 Avant Estate, Mercedes C Class, BMW 3 series en Audi A4.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Toyota Minibus 9 Seater en Citroen Jumper 8 Seater. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Bern voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Bern

Bern biedt vele prachtige bezienswaardigheden en vindt u deze veel makkelijker om te zien nadat u een auto hebben gehuurd. Sommige populaire plaatsen voor veel toeristen zijn de Watervallen Giessbachfälle, Staubbachfall en Trümmelbachfälle, met Giessbachfälle slechts Watervallen km afstand ligt. Andere populaire plaatsen om te zien dat een groot aantal toeristen trekt zijn de Meren Stausee Wohlen, dus deze check out is je tijd hebt.
Sommige andere voorstellen betreffen de Park van Freilichtmuseum Ballenberg, de Natuurreservaat van Naturschutzgebiet Häftli, de Kerk van Münster Bern, de Kasteel van Chateau d'Estavayer le Lac, de Toren van Sendeturm Gibloux en Blosenbergturm en de Vallei van Kandertal, Emmental en Diemtigtal.

Aarzel niet en boek uw auto huren Bern vandaag.

Populaire bestemmingen