Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Zürich

Een geschikte plaats te halen van een auto huren is op Zürich. U kunt boeken op aankomst of vooraf met behulp van de bovenstaande inschrijvingsformulier. Duizenden toeristen wilt boeken hun auto via ons zo waarom niet follow suit. Wij leveren de auto's door middel van internationaal bekende auto huren merken met inbegrip van Hertz, Alamo, Avis, National, Sixt, begroting en Europcar om u te bieden een breed scala van kwaliteit voertuigen. Vergeet niet dat van tevoren boeken vaak, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Zürich Aanbevolen wordt. Auto huren Zürich is eenvoudig en goedkoop met ons.

Wij leveren een aantal verschillende voertuig vorm en grootte. Er zijn handmatige en automatische transmissie, zowel benzine als diesel gevoed en voertuigen, variërend van kleine tot de grotere 7 en 9 zitsbank. Er zijn de Toyota Aygo en Fiat 500, die in onze min categorie. Ze hebben meestal twee deuren met airconditioning. Deze auto's hebben niet veel bagageruimte maar er is ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Als u op zoek bent naar goedkope prijs, dit soort auto is ideaal Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Zürich.

Als u dit type van auto te klein vinden kunt u kiezen voor een lichtjes grotere auto in onze economie en compacte bereik. Economie voertuigen zijn vergelijkbaar met de Volkswagen Polo, Renault Modus, Ford Fiesta en Peugeot 207 Stationwagon. Deze voertuigen hebben ruimte voor vijf passagiers en drie gemiddelde grootte koffers. Onze tussentijdse en volledige grootte auto's zijn ook erg populair en zijn de grootste auto's beschikbaar voor 5 personen. Deze auto's zijn inclusief de Volkswagen Passat 2.0, Audi A4 Avant Estate, Mercedes C Class, BMW 3 series en Audi A4.

Moet een grotere auto huren? Voor 7 en 9 zitsbank voertuigen hebben we mensen dragers vergelijkbaar met de Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Toyota Minibus 9 Seater en Citroen Jumper 8 Seater. Er is ook de Audi A8, Mercedes E220, Mercedes E200 Stationwagon, Mercedes E200, Mercedes ML400 en Mercedes SLK in onze Premium en luxe categoriën voor mensen uit het bedrijfsleven of als u wilt genieten. Auto huren Zürich voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Zürich

Zürich biedt vele prachtige bezienswaardigheden en vindt u deze veel makkelijker om te zien nadat u een auto hebben gehuurd. Sommige plaatsen die veel aandacht krijgen zijn de Watervallen Rheinfall en Aabach Wasserfall, dus het is aangeraden om een nemen een korte reis met uw auto om te bezoeken deze attracties. Andere populaire plaatsen om te zien dat een groot aantal toeristen trekt zijn de Meren Katzensee, dus deze check out is je tijd hebt.
Over het algemeen vindt u iets voor iedereen, dus als deze niet echt wat je zijn wilt kunt u een bezoek brengen de Parks van Horben en Schloss Heidegg, de Nature Reserve van Machme en Giritz, de Van kerk van Kirche St. Peter, Fraumünster en Grossmünster, de Kasteel van Burg Meersburg, Hallwil en Wolfsberg, de Stadion van Letzigrund en Hardturm, de Toren van Blosenbergturm en de Vallei van Lorzentobel, Hürital en March.

Aarzel niet en boek uw auto huren Zürich vandaag.

Populaire bestemmingen