Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Geneva Luchthaven

Mr Car Hire kan een huurauto voor u regelen direct bij Geneva Luchthaven door te boeken via onze website of u kunt ervoor kiezen om te verzamelen van een voertuig bij aankomst. Wanneer kom je om te kiezen van een leverancier vervolgens gebruiken waarom niet ons. Er zijn veel bedrijven die uw auto huren behoeften kunnen regelen, maar niet veel zo hoog als wijzelf zijn gewaardeerd. Wij bieden alleen hoge kwaliteit voertuigen door middel van goed weten leveringen met inbegrip van de internationale leveringen van Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz en Europcar. Vergeet niet dat op voorhand reserveren sterk, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Geneva aanbevolen is. Dit is met name het geval als u een speciaal type van voertuig zoals 7 en 9 zitsbank voertuigen nodig. Auto huren Geneva Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

U kunt kiezen uit 30 verschillende voertuigen op Geneva Luchthaven Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Onze kleinste en goedkoopste auto's zijn in de mini categorie. Ze hebben 2 deuren en voorzien van airconditioning en onze meest populaire modellen in Frankrijk omvatten de Smart, Peugeot 107, Fiat 500, Fiat Panda 4x4 en Toyota Aygo. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Veel kleine gezinnen Kies dit type auto. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Geneva Luchthaven.

Hoewel dit type auto ideaal voor interne stuurprogramma's of paren, kon sommige families vinden deze auto een beetje te klein. Door te kiezen voor een auto in onze economie en compacte bereik krijgt u meer ruimte voor bagage. Onze economie categorie omvat de Ford Fiesta, Renault Modus en Peugeot 207. Standaard grootte voertuigen omvatten de Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf, Volkswagen Passat Wagon en Alfa 147, terwijl volledige grootte vergelijkbaar met de Mercedes C220 Cdi, Mercedes C Class, Peugeot 607, Volkswagen Passat 2.0 en BMW 3 Series worden kan. Al deze auto's zijn een uitstekende keus voor het besturen van een afstand.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Toyota Minibus 9 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater en Volkswagen Caravelle. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Geneva Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Geneva Luchthaven

Aarzel niet en boek uw auto huren Geneva Luchthaven vandaag.

Populaire bestemmingen