Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Montreux

Mr Car Hire kan een huurauto voor u regelen direct bij Montreux door te boeken via onze website of u kunt ervoor kiezen om te verzamelen van een voertuig bij aankomst. Wanneer kom je om te kiezen van een leverancier vervolgens gebruiken waarom niet ons. Er zijn veel bedrijven die uw auto huren behoeften kunnen regelen, maar niet veel zo hoog als wijzelf zijn gewaardeerd. Wij bieden alleen hoge kwaliteit voertuigen door middel van goed weten leveringen met inbegrip van de internationale leveringen van Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz en Europcar. Vergeet niet dat op voorhand reserveren sterk, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Montreux aanbevolen is. Dit is met name het geval als u een speciaal type van voertuig zoals 7 en 9 zitsbank voertuigen nodig. Auto huren Montreux is eenvoudig en goedkoop met ons.

U kunt kiezen uit 30 verschillende voertuigen op Montreux Er zijn handmatige en automatische transmissie, zowel benzine als diesel gevoed en voertuigen, variërend van kleine tot de grotere 7 en 9 zitsbank. Er zijn de Toyota Aygo en Fiat 500, die in onze min categorie. Ze hebben meestal twee deuren met airconditioning. Deze auto's hebben niet veel bagageruimte maar er is ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Als u op zoek bent naar goedkope prijs, dit soort auto is ideaal Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Montreux.

Als u dit type van auto te klein vinden kunt u kiezen voor een lichtjes grotere auto in onze economie en compacte bereik. Economie voertuigen zijn vergelijkbaar met de Volkswagen Polo, Renault Modus, Ford Fiesta en Peugeot 207 Stationwagon. Deze voertuigen hebben ruimte voor vijf passagiers en drie gemiddelde grootte koffers. Andere voertuigen aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Volkswagen Passat 2.0, Audi A4 Avant Estate, Mercedes C Class, BMW 3 series en Audi A4.

Moet een grotere auto huren? Voor 7 en 9 zitsbank voertuigen hebben we mensen dragers vergelijkbaar met de Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Toyota Minibus 9 Seater en Citroen Jumper 8 Seater. Er is ook de Audi A8, Mercedes E220, Mercedes E200 Stationwagon, Mercedes E200, Mercedes ML400 en Mercedes SLK in onze Premium en luxe categoriën voor mensen uit het bedrijfsleven of als u wilt genieten. Auto huren Montreux voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Montreux

Montreux biedt vele musea, galeries, restaurants en theaters te zien. Nadat u het huren van een auto bent u vrij om te onderzoeken alle deze tekenen. Sommige plaatsen die veel aandacht krijgen zijn de Watervallen Iffigenfall en Simmenfälle, dus het is aangeraden om een nemen een korte reis met uw auto om te bezoeken deze attracties. Ook kunt u overwegen de Meren Arnensee.
Over het algemeen vindt u iets voor iedereen, dus als deze niet echt wat je zijn wilt kunt u een bezoek brengen de Gebouwen van Château de Chillon, de Kerk van Chapelle de Montpetot, de Kasteel van Chateau d'Yverdon, Chateau d'Estavayer le Lac en Château de Bossey, de Dam van Staudamm Emosson, Grande Dixence Dam en Barrage de Mauvoisin, de Toren van Sendeturm Gibloux en de Vallei van Vallée de Joux, Kandertal en Pays d'Enhaut.

Aarzel niet en boek uw auto huren Montreux vandaag.

Populaire bestemmingen