Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Geneva Luchthaven

Mr Car Hire kan een huurauto voor u regelen direct bij Geneva Luchthaven door te boeken via onze website of u kunt ervoor kiezen om te verzamelen van een voertuig bij aankomst. Wanneer kom je om te kiezen van een leverancier vervolgens gebruiken waarom niet ons. Er zijn veel bedrijven die uw auto huren behoeften kunnen regelen, maar niet veel zo hoog als wijzelf zijn gewaardeerd. Wij bieden alleen hoge kwaliteit voertuigen door middel van goed weten leveringen met inbegrip van de internationale leveringen van Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz en Europcar. Vergeet niet dat op voorhand reserveren sterk, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Geneva aanbevolen is. Dit is met name het geval als u een speciaal type van voertuig zoals 7 en 9 zitsbank voertuigen nodig. Auto huren Geneva Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

U kunt kiezen uit 30 verschillende voertuigen op Geneva Luchthaven Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Enkele voorbeelden van onze mini formaat auto's zijn de Toyota Aygo en Fiat 500. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Dit is als ideale keuze als u nodig een low-cost rate en een auto die is gemakkelijk om te rijden. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Geneva Luchthaven.

Als u wilt iets een beetje groter, dan zijn best om te kijken naar onze economie, Compact, Intermediate en Full Size categoriën. U vindt de Peugeot 207 Stationwagon, Renault Modus, Volkswagen Polo en Ford Fiesta in onze volgende categorie omhoog. Andere voertuigen aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Audi A4, Volkswagen Passat 2.0, BMW 3 series, Audi A4 Avant Estate en Mercedes C Class.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Mercedes Sprinter 9 Seater, Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Citroen Jumper 8 Seater en Toyota Minibus 9 Seater. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Geneva Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Geneva Luchthaven

Geneva biedt vele musea, galeries, restaurants en theaters te zien. Nadat u het huren van een auto bent u vrij om te onderzoeken alle deze tekenen. Sommige populaire plaatsen voor veel toeristen zijn de Meren Lac des Rousses, Meer van Genève (Lake Geneva), Lac d'Annecy en Lac de Joux, met Lac des Rousses slechts Lake km afstand ligt. Een tweede type attractie op uw lijst moet de Kasteel Château de Bossey.
Sommige andere voorstellen betreffen de Dam van Barrage de Vouglans, de Stadion van Stade de Genève en de Vallei van Vallée de Joux, Val Chézery en La Côte.

Aarzel niet en boek uw auto huren Geneva Luchthaven vandaag.

Populaire bestemmingen