Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Sassari

Een geschikte plaats te halen van een auto huren is op Sassari. U kunt boeken op aankomst of vooraf met behulp van de bovenstaande inschrijvingsformulier. Duizenden toeristen wilt boeken hun auto via ons zo waarom niet follow suit. Wij leveren de auto's door middel van internationaal bekende auto huren merken met inbegrip van Hertz, Alamo, Avis, National, Sixt, begroting en Europcar om u te bieden een breed scala van kwaliteit voertuigen. Vergeet niet dat van tevoren boeken vaak, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Sassari Aanbevolen wordt. Auto huren Sassari is eenvoudig en goedkoop met ons.

Wij leveren een aantal verschillende voertuig vorm en grootte. Er zijn handmatige en automatische transmissie, zowel benzine als diesel gevoed en voertuigen, variërend van kleine tot de grotere 7 en 9 zitsbank. Onze kleinste en goedkoopste auto's zijn in de mini categorie. Ze hebben 2 deuren en voorzien van airconditioning en onze meest populaire modellen in Italië omvatten de Toyota Aygo, Smart Car, Fiat 500, Peugeot 107 en Smart. Deze auto's hebben niet veel bagageruimte maar er is ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Veel kleine gezinnen Kies dit type auto. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Sassari.

Als deze een beetje te klein, lijken dan dit niet een probleem is. Onze economie en compacte categorie van auto's zijn groter in omvang. In de categorie economie kunt u auto's zoals de Renault Modus, Ford Fiesta en Volkswagen Polo. Deze auto's komen met uitstekende autoverhuur tarieven, zijn licht op brandstof en een goede keuze voor het rijden in de stad. Andere voertuigen aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf en Dodge Caliber.

Moet een grotere auto huren? Voor 7 en 9 zitsbank voertuigen hebben we mensen dragers vergelijkbaar met de Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Fiat Mulltipa en Ford Galaxy 7 Seater. Zakelijke huurders vindt elegante voertuigen in de categorieën van onze Premium en luxe. Deze soorten voertuigen zijn de Mercedes E220, BMW 525 Cdi, Mercedes C220 wagon, Mercedes E200 en Mercedes E200 Stationwagon. Auto huren Sassari voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Sassari

Sassari biedt vele prachtige bezienswaardigheden en vindt u deze veel makkelijker om te zien nadat u een auto hebben gehuurd. Veel toeristen zal ga en bezoek de Meren Lago Bunnari, Stagno di Genana, Stagno di Pilo en Lago Barazza wanneer zij naar Sassari. Andere populaire plaatsen om te zien dat een groot aantal toeristen trekt zijn de Van kerk Nostra Signora de Coros, dus deze check out is je tijd hebt.
Over het algemeen vindt u iets voor iedereen, dus als deze niet echt wat je zijn wilt kunt u een bezoek brengen de Vallei van Valle di Vignola.

Aarzel niet en boek uw auto huren Sassari vandaag.

Populaire bestemmingen