Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Monza

Als u van plan te bezoek het nabijgelegen attracties op Monza dan zijn geadviseerd om een auto te huren kunt u zo op uw gemak zonder zich het baseren op het openbaar vervoer rijden. Met Mr Car Hire boeking uw auto is gemakkelijk en dat daarom we zijn gewaardeerd aantal 1 door duizenden klanten. Veel auto huren leveranciers bieden uitgebreide websites, maar niet veel zorgen voor een onpartijdige prijsvergelijking net als wij, dus boek met ons vandaag en zullen wij u een echte prijsvergelijking van merken zoals Hertz, Alamo, Avis, National, Sixt, begroting en Europcar. Vergeet niet dat op voorhand reserveren is sterk aanbevolen. Je krijgt niet alleen een grotere selectie van voertuigen, maar ook je vroege boeking kortingen. Auto huren Monza is eenvoudig en goedkoop met ons.

De voertuigen die wij voor Monza leveren komt in vele vormen en maten. Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Onze mini categorie heeft airconditioning en twee deuren en omvatten de Toyota Aygo, Smart Car, Smart, Peugeot 107 en Fiat 500. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Als je gewoon iets dat gemakkelijk is om te rijden dit type auto ideaal is wilt. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Monza.

Hoewel dit type auto ideaal voor interne stuurprogramma's of paren, kon sommige families vinden deze auto een beetje te klein. Door te kiezen voor een auto in onze economie en compacte bereik krijgt u meer ruimte voor bagage. Onze economie categorie omvat de Volkswagen Polo, Ford Fiesta en Renault Modus. De Volkswagen Golf, Dodge Caliber en Ford Focus Stationwagon worden ook aangeboden op deze locatie.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Fiat Mulltipa, Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater en Mercedes Sprinter 9 Seater. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Monza voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Monza

Monza biedt vele prachtige bezienswaardigheden en het is zo veel makkelijker om te bezoeken deze met de luxe van uw huurauto. U vindt dat de Meren Lago di Annone, Comomeer (Lago di Como), Montorfano (Lago di Montorfano) en Alserio (Lago di Alserio) zijn zeer populaire plaatsen om te bezoeken voor veel toeristen. De Lake Lago di Annone is slechts 30 mijl en zal maakt een geweldige dag uit. Een tweede type attractie op uw lijst moet de Parks Parco Sempione.
Sommige andere voorstellen betreffen de Van kerk van Santa Maria delle Grazie, Mailänder Dom en Mailänder Scala, de Kasteel van Castello Sforzesco en Castello di Trezzo, de Winkelcentra van Corso Matteotti, Corso Como en Centro commerciale Sarca, de Stadion van Stadio Breda en Autodromo Nazionale Monza en de Vallei van Valassina, Valle Cavalline en Valle dell’ Adda.

Aarzel niet en boek uw auto huren Monza vandaag.

Populaire bestemmingen