Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Punta del Este

Mr Car Hire kan een huurauto voor u regelen direct bij Punta del Este door te boeken via onze website of u kunt ervoor kiezen om te verzamelen van een voertuig bij aankomst. Wanneer kom je om te kiezen van een leverancier vervolgens gebruiken waarom niet ons. Er zijn veel bedrijven die uw auto huren behoeften kunnen regelen, maar niet veel zo hoog als wijzelf zijn gewaardeerd. Wij bieden alleen hoge kwaliteit voertuigen door middel van goed weten leveringen met inbegrip van de internationale leveringen van Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz en Europcar. Vergeet niet dat op voorhand reserveren sterk, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Punta del Este aanbevolen is. Dit is met name het geval als u een speciaal type van voertuig zoals 7 en 9 zitsbank voertuigen nodig. Auto huren Punta del Este is eenvoudig en goedkoop met ons.

U kunt kiezen uit 30 verschillende voertuigen op Punta del Este Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Er zijn de Fiat 500, die in onze min categorie. Ze hebben meestal twee deuren met airconditioning. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Als u op zoek bent naar goedkope prijs, dit soort auto is ideaal Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Punta del Este.

Als u wilt iets een beetje groter, dan zijn best om te kijken naar onze economie, Compact, Intermediate en Full Size categoriën. U vindt de Toyota Echo en Hyundai Getz in onze volgende categorie omhoog. Andere voertuigen aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Honda Legend en Mitsubishi Diamante.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Toyota Minibus 9 Seater en Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Punta del Este voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Punta del Este

Punta del Este biedt vele musea, galeries, restaurants en theaters te zien. Nadat u het huren van een auto bent u vrij om te onderzoeken alle deze tekenen. Sommige populaire plaatsen voor veel toeristen zijn de Meren Laguna del Diario, Laguna Blanca, Laguna del Sauce en Laguna del Potrero, met Laguna del Diario slechts Lake km afstand ligt. Ook kunt u overwegen de Parks Plaza 19 de Abril.
Sommige andere voorstellen betreffen de Van kerk van Iglesia Nuestra Señora de la Candelaria en Iglesia San Carlos Borromeo en de Monument van Virgen de la Candelaria, Monumento al Ahogado (Los Dedos) en Mirador Nacional.

Aarzel niet en boek uw auto huren Punta del Este vandaag.

Populaire bestemmingen