Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Montevideo peir

Montevideo peir is een zeer handige plaats te halen van een huurauto als het ingeschakeld u stuurprogramma op uw gemak alle nabijgelegen attracties voor deze stad of in de buurt van steden. Mr Car Hire is het getal als het gaat om auto huren. Reserveren via ons vandaag en lid worden van de duizenden klanten die hebben geboekt op Montevideo peir of nabijgelegen bestemmingen. Wat meer is, leveren wij uitsluitend auto's van topbedrijven waaronder aan internationale merken zoals Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz en Europcar. Om de beste deal op u auto's huren boek vroeg en krijg een vroege boeken korting. Auto huren Montevideo peir is eenvoudig en goedkoop met ons.

We hebben een aantal voertuigen van andere categorieën waaruit u kunt kiezen. Er zijn handmatige en automatische transmissie, zowel benzine als diesel gevoed en voertuigen, variërend van kleine tot de grotere 7 en 9 zitsbank. Er zijn de Fiat 500, die in onze min categorie. Ze hebben meestal twee deuren met airconditioning. Deze auto's hebben niet veel bagageruimte maar er is ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Als u op zoek bent naar goedkope prijs, dit soort auto is ideaal Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Montevideo peir.

Als u dit type van auto te klein vinden kunt u kiezen voor een lichtjes grotere auto in onze economie en compacte bereik. Economie voertuigen zijn vergelijkbaar met de Toyota Echo en Hyundai Getz. Deze voertuigen hebben ruimte voor vijf passagiers en drie gemiddelde grootte koffers. De Volkswagen Passat worden ook aangeboden op deze bestemming.

Moet een grotere auto huren? Voor 7 en 9 zitsbank voertuigen hebben we mensen dragers vergelijkbaar met de Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater en Toyota Minibus 9 Seater. Auto huren Montevideo peir voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Montevideo peir

Wanneer u Montevideo peir als een toerist bezoekt, je moet niet missen op een bezoek aan veel van de nabijgelegen bezienswaardigheden. U vindt de Lake Lago Artificial del Canelón Grande is een zeer populaire plek om te bezoeken voor veel toeristen en het bevindt zich slechts op 34 km weg. Als u bezoeken iets een beetje anders willen zou, dan is de Park Parque Rodo een hoge aanbeveling.
Over het algemeen vindt u iets voor iedereen, dus als deze niet echt wat je zijn wilt kunt u een bezoek brengen de Gebouwen van Teatro Solis, de Van kerk van Iglesia Hermanas Dominicas, Don Bosco en Iglesia Santa Rita, de Winkelcentrum van Montevideo Shopping en de Monument van Monumento a Luis Batlle Berres, Monumento al General Fructuoso Rivera en Obelisco a los Constituyentes de 1830 (Montevideo).

Aarzel niet en boek uw auto huren Montevideo peir vandaag.

Populaire bestemmingen