Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Montevideo Carrasco Luchthaven

U kunt regelen op Montevideo Carrasco Luchthaven, huur een auto bij aankomst of vooraf via onze website. De beste plaats om uw auto te krijgen is door ons, Mr Car Hire, as rated by duizenden op klanten. We vergelijken duizenden benodigdheden zoals Hertz, Avis, National, Sixt, Budget en Europcar zodat u de beste deal. Als u op voorhand het is niet alleen goedkoper als gevolg van vroege boeking kortingen, het is ook meer handige advertentie papierwerk zal worden ingevuld op voorhand aan uw aankomst. Auto huren Montevideo Carrasco Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

De voertuigen die wij leveren voor Montevideo Carrasco Luchthaven in alle soorten en maten komen, en we een aantal voertuigen van andere categorieën waaruit hebben u kunt kiezen. Er zijn zowel benzine en Diesel aangedreven auto's, voertuigen met handmatige versnelling en automatische transmissie en variërend van kleine tot de grotere 7 Seater en 9 Seater typen voertuigen. Enkele voorbeelden van onze mini formaat auto's zijn de Fiat 500. Ze hebben ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, maar er is niet veel bagageruimte. Dit is als ideale keuze als u nodig een low-cost rate en een auto die is gemakkelijk om te rijden. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Montevideo Carrasco Luchthaven.

Als u op een vakantie met het gezin gaat willen kunt u huren iets een beetje groter. Goede opties vindt u in onze Intermediate, ware grootte 8Ã —, standaard en de Estate autocategorieën. In de categorie economie zijn auto's gelijkaardig aan de Nissan Primera, Volkswagen Golf en Ford Mondeo beschikbaar. Sommige van onze andere auto's aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Mitsubishi Diamante en Honda Legend. Auto's in deze categorieën hebben vier deuren en komen met een keuze van handmatige of automatische transmissie.

Moet een grotere auto huren? Mensen dragers op Montevideo Carrasco Luchthaven omvatten de Toyota Minibus 9 Seater en Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, die tussen de 7 en 12 passagiers hebben kunnen. Auto huren Montevideo Carrasco Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Montevideo Carrasco Luchthaven

Montevideo Carrasco biedt vele prachtige plaatsen om te zien en ze zijn allemaal veel gemakkelijker om te zien wanneer u een auto hebben gehuurd. Veel toeristen zal ga en bezoek de Lake Lago Artificial del Canelón Grande wanneer zij naar Montevideo Carrasco. Een andere populaire plek om te zien dat een groot aantal toeristen trekt is de Park Parque Rodo, dus check it out is je tijd hebt.
Naast deze zijn een selectie van andere attracties de Gebouwen van Teatro Solis, de Van kerk van Iglesia Stella Maris, Iglesia Santa Rita en Iglesia Hermanas Dominicas, de Winkelcentrum van Montevideo Shopping en de Monument van Monumento a Luis Batlle Berres, Monumento al General Fructuoso Rivera en Obelisco a los Constituyentes de 1830 (Montevideo).

Aarzel niet en boek uw auto huren Montevideo Carrasco Luchthaven vandaag.

Populaire bestemmingen