Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Montevido

Een geschikte plaats te halen van een auto huren is op Montevido. U kunt boeken op aankomst of vooraf met behulp van de bovenstaande inschrijvingsformulier. Duizenden toeristen wilt boeken hun auto via ons zo waarom niet follow suit. Wij leveren de auto's door middel van internationaal bekende auto huren merken met inbegrip van Hertz, Alamo, Avis, National, Sixt, begroting en Europcar om u te bieden een breed scala van kwaliteit voertuigen. Vergeet niet dat van tevoren boeken vaak, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Montevido Aanbevolen wordt. Auto huren Montevido is eenvoudig en goedkoop met ons.

Wij leveren een aantal verschillende voertuig vorm en grootte. Er zijn handmatige en automatische transmissie, zowel benzine als diesel gevoed en voertuigen, variërend van kleine tot de grotere 7 en 9 zitsbank. Onze kleinste en goedkoopste auto's zijn in de mini categorie. Ze hebben 2 deuren en voorzien van airconditioning en onze meest populaire modellen in Uruguay omvatten de Fiat 500. Deze auto's hebben niet veel bagageruimte maar er is ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Veel kleine gezinnen Kies dit type auto. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Montevido.

Als deze een beetje te klein, lijken dan dit niet een probleem is. Onze economie en compacte categorie van auto's zijn groter in omvang. In de categorie economie kunt u auto's zoals de Toyota Echo en Hyundai Getz. Deze auto's komen met uitstekende autoverhuur tarieven, zijn licht op brandstof en een goede keuze voor het rijden in de stad. Andere voertuigen aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Volkswagen Golf, Ford Mondeo en Nissan Primera.

Moet een grotere auto huren? Voor 7 en 9 zitsbank voertuigen hebben we mensen dragers vergelijkbaar met de Toyota Minibus 9 Seater en Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater. Auto huren Montevido voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Montevido

Montevido biedt vele prachtige bezienswaardigheden en vindt u deze veel makkelijker om te zien nadat u een auto hebben gehuurd. Een populaire plek voor vele toeristen is de Lake Lago Artificial del Canelón Grande - het ligt slechts 36 km afstand. Ook kunt u overwegen de Parque Rodo (een Park).
Over het algemeen vindt u iets voor iedereen, dus als deze niet echt wat je zijn wilt kunt u een bezoek brengen de Gebouwen van Teatro Solis, de Van kerk van Don Bosco, Iglesia Hermanas Dominicas en Iglesia Santa Rita, de Winkelcentrum van Montevideo Shopping en de Monument van Monumento al Brigadier General Juan Antonio Lavalleja, Monumento al General Manuel Oribe en Monumento al General Fructuoso Rivera.

Aarzel niet en boek uw auto huren Montevido vandaag.

Populaire bestemmingen