Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Coimbra

U kunt regelen op Coimbra, huur een auto bij aankomst of vooraf via onze website. De beste plaats om uw auto te krijgen is door ons, Mr Car Hire, as rated by duizenden op klanten. We vergelijken duizenden benodigdheden zoals Hertz, Avis, National, Sixt, Budget en Europcar zodat u de beste deal. Als u op voorhand het is niet alleen goedkoper als gevolg van vroege boeking kortingen, het is ook meer handige advertentie papierwerk zal worden ingevuld op voorhand aan uw aankomst. Auto huren Coimbra is eenvoudig en goedkoop met ons.

De voertuigen die wij leveren voor Coimbra in alle soorten en maten komen, en we een aantal voertuigen van andere categorieën waaruit hebben u kunt kiezen. Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Er zijn de Peugeot 107, Volkswagen Lupo, Fiat 500, Toyota Aygo en Hyundai i10, die in onze min categorie. Ze hebben meestal twee deuren met airconditioning. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Als u op zoek bent naar goedkope prijs, dit soort auto is ideaal Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Coimbra.

Als u wilt iets een beetje groter, dan zijn best om te kijken naar onze economie, Compact, Intermediate en Full Size categoriën. U vindt de Volkswagen Polo, Peugeot 207 Stationwagon en Ford Fiesta in onze volgende categorie omhoog. Sommige van onze andere auto's aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Volkswagen Passat Stationwagon, Volkswagen Passat 2.0, BMW 3 Series, Peugeot 607, Mercedes C220 Cdi en Mercedes C Class. Auto's in deze categorieën hebben vier deuren en komen met een keuze van handmatige of automatische transmissie.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Volkswagen Caravelle, Mercedes Sprinter 9 Seater, Ford Galaxy 7 Seater en Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Coimbra voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Coimbra

Coimbra biedt vele prachtige plaatsen om te zien en ze zijn allemaal veel gemakkelijker om te zien wanneer u een auto hebben gehuurd. Sommige populaire plaatsen voor veel toeristen zijn de Meren Lagoa do Corgo Dentro, Lagoa dos Teixoeiros, Lagoa da Vela en Lagoa Salgueira, met Lagoa do Corgo Dentro slechts Lake km afstand ligt. Een andere populaire plek om te zien dat een groot aantal toeristen trekt is de Ruïnes Ruínas de Conimbriga, dus check it out is je tijd hebt.

Aarzel niet en boek uw auto huren Coimbra vandaag.

Populaire bestemmingen