Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Marseille Luchthaven

U kunt regelen op Marseille Luchthaven, huur een auto bij aankomst of vooraf via onze website. De beste plaats om uw auto te krijgen is door ons, Mr Car Hire, as rated by duizenden op klanten. We vergelijken duizenden benodigdheden zoals Hertz, Avis, National, Sixt, Budget en Europcar zodat u de beste deal. Als u op voorhand het is niet alleen goedkoper als gevolg van vroege boeking kortingen, het is ook meer handige advertentie papierwerk zal worden ingevuld op voorhand aan uw aankomst. Auto huren Marseille Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

De voertuigen die wij leveren voor Marseille Luchthaven in alle soorten en maten komen, en we een aantal voertuigen van andere categorieën waaruit hebben u kunt kiezen. Er zijn handmatige en automatische transmissie, zowel benzine als diesel gevoed en voertuigen, variërend van kleine tot de grotere 7 en 9 zitsbank. Onze mini categorie heeft airconditioning en twee deuren en omvatten de Smart, Peugeot 107, Fiat 500, Fiat Panda 4x4 en Toyota Aygo. Deze auto's hebben niet veel bagageruimte maar er is ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Als je gewoon iets dat gemakkelijk is om te rijden dit type auto ideaal is wilt. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Marseille Luchthaven.

Als deze een beetje te klein, lijken dan dit niet een probleem is. Onze economie en compacte categorie van auto's zijn groter in omvang. In de categorie economie kunt u auto's zoals de Ford Fiesta, Renault Modus en Peugeot 207. Deze auto's komen met uitstekende autoverhuur tarieven, zijn licht op brandstof en een goede keuze voor het rijden in de stad. Onze standaard en compact auto's zijn ook populair en zijn iets groter. Deze auto's zijn vergelijkbaar met de Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf, Volkswagen Passat Wagon en Alfa 147.

Moet een grotere auto huren? Voor 7 en 9 zitsbank voertuigen hebben we mensen dragers vergelijkbaar met de Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Toyota Minibus 9 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater en Volkswagen Caravelle. Zakelijke huurders vindt elegante voertuigen in de categorieën van onze Premium en luxe. Deze soorten voertuigen zijn de Audi A8, Mercedes E220, Mercedes E200, Mercedes E200 Stationwagon en Mercedes ML400. Auto huren Marseille Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Marseille Luchthaven

Marseille biedt vele prachtige plaatsen om te zien en ze zijn allemaal veel gemakkelijker om te zien wanneer u een auto hebben gehuurd. Veel toeristen zal ga en bezoek de Meren Étang de l'Olivier, Étang d'Entressen, Étang de Dézeaumes en Étang de Meyranne wanneer zij naar Marseille. Als u bezoeken iets een beetje anders willen zou, dan zijn de Parks Parc Borely zeer aanbeveling.
Over het algemeen vindt u iets voor iedereen, dus als deze niet echt wat je zijn wilt kunt u een bezoek brengen de Nature Reserve van The Camargue Zoological and Botanical Reserve en Réserve Naturelle de Camargue, de Stadion van Stade Vélodrome en de Canyon van Marseille Canyon en Cassis Canyon.

Aarzel niet en boek uw auto huren Marseille Luchthaven vandaag.

Populaire bestemmingen