Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Bordeaux Luchthaven

Mr Car Hire kan een huurauto voor u regelen direct bij Bordeaux Luchthaven door te boeken via onze website of u kunt ervoor kiezen om te verzamelen van een voertuig bij aankomst. Wanneer kom je om te kiezen van een leverancier vervolgens gebruiken waarom niet ons. Er zijn veel bedrijven die uw auto huren behoeften kunnen regelen, maar niet veel zo hoog als wijzelf zijn gewaardeerd. Wij bieden alleen hoge kwaliteit voertuigen door middel van goed weten leveringen met inbegrip van de internationale leveringen van Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz en Europcar. Vergeet niet dat op voorhand reserveren sterk, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Bordeaux aanbevolen is. Dit is met name het geval als u een speciaal type van voertuig zoals 7 en 9 zitsbank voertuigen nodig. Auto huren Bordeaux Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

U kunt kiezen uit 30 verschillende voertuigen op Bordeaux Luchthaven Er zijn handmatige en automatische transmissie, zowel benzine als diesel gevoed en voertuigen, variërend van kleine tot de grotere 7 en 9 zitsbank. Onze mini categorie heeft airconditioning en twee deuren en omvatten de Smart, Peugeot 107, Fiat 500, Fiat Panda 4x4 en Toyota Aygo. Deze auto's hebben niet veel bagageruimte maar er is ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Als je gewoon iets dat gemakkelijk is om te rijden dit type auto ideaal is wilt. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Bordeaux Luchthaven.

Als deze een beetje te klein, lijken dan dit niet een probleem is. Onze economie en compacte categorie van auto's zijn groter in omvang. In de categorie economie kunt u auto's zoals de Ford Fiesta, Renault Modus en Peugeot 207. Deze auto's komen met uitstekende autoverhuur tarieven, zijn licht op brandstof en een goede keuze voor het rijden in de stad. Standaard grootte voertuigen omvatten de Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf, Volkswagen Passat Wagon en Alfa 147, terwijl volledige grootte vergelijkbaar met de Mercedes C220 Cdi, Mercedes C Class, Peugeot 607, Volkswagen Passat 2.0 en BMW 3 Series worden kan. Al deze auto's zijn een uitstekende keus voor het besturen van een afstand.

Moet een grotere auto huren? Voor 7 en 9 zitsbank voertuigen hebben we mensen dragers vergelijkbaar met de Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Toyota Minibus 9 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater en Volkswagen Caravelle. Zakelijke huurders vindt elegante voertuigen in de categorieën van onze Premium en luxe. Deze soorten voertuigen zijn de Audi A8, Mercedes E220, Mercedes E200, Mercedes E200 Stationwagon en Mercedes ML400. Auto huren Bordeaux Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Bordeaux Luchthaven

Bordeaux biedt vele musea, galeries, restaurants en theaters te zien. Nadat u het huren van een auto bent u vrij om te onderzoeken alle deze tekenen. Veel toeristen zal ga en bezoek de Meren Étang de Cousseau, Étang de Carcans en Étang de Cazaux wanneer zij naar Bordeaux. Ook kunt u overwegen de Parks Parc Régional des Landes de Gascogne.

Aarzel niet en boek uw auto huren Bordeaux Luchthaven vandaag.

Populaire bestemmingen