Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Newcastle upon Tyne

Mr Car Hire kan een huurauto voor u regelen direct bij Newcastle upon Tyne door te boeken via onze website of u kunt ervoor kiezen om te verzamelen van een voertuig bij aankomst. Wanneer kom je om te kiezen van een leverancier vervolgens gebruiken waarom niet ons. Er zijn veel bedrijven die uw auto huren behoeften kunnen regelen, maar niet veel zo hoog als wijzelf zijn gewaardeerd. Wij bieden alleen hoge kwaliteit voertuigen door middel van goed weten leveringen met inbegrip van de internationale leveringen van Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz en Europcar. Vergeet niet dat op voorhand reserveren sterk, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Newcastle upon Tyne aanbevolen is. Dit is met name het geval als u een speciaal type van voertuig zoals 7 en 9 zitsbank voertuigen nodig. Auto huren Newcastle upon Tyne is eenvoudig en goedkoop met ons.

U kunt kiezen uit 30 verschillende voertuigen op Newcastle upon Tyne Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Onze kleinste en goedkoopste auto's zijn in de mini categorie. Ze hebben 2 deuren en voorzien van airconditioning en onze meest populaire modellen in Verenigd Koninkrijk omvatten de Hyundai i10, Toyota Aygo, Fiat 500 en Peugeot 107. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Veel kleine gezinnen Kies dit type auto. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Newcastle upon Tyne.

Hoewel dit type auto ideaal voor interne stuurprogramma's of paren, kon sommige families vinden deze auto een beetje te klein. Door te kiezen voor een auto in onze economie en compacte bereik krijgt u meer ruimte voor bagage. Onze economie categorie omvat de Volkswagen Polo, Mini Classic, Nissan Micra en Ford Fiesta. Standaard grootte voertuigen omvatten de Volkswagen Golf en Ford Focus Stationwagon, terwijl volledige grootte vergelijkbaar met de Mercedes C Class Auto, Mercedes C220 Cdi, Volkswagen Passat 2.0, Mercedes C Class en BMW 3 series worden kan. Al deze auto's zijn een uitstekende keus voor het besturen van een afstand.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Opel Zafira 5 plus 2 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Ford Transit 12 Seater en Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Newcastle upon Tyne voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Newcastle upon Tyne

Newcastle upon Tyne biedt vele musea, galeries, restaurants en theaters te zien. Nadat u het huren van een auto bent u vrij om te onderzoeken alle deze tekenen. U vindt dat de Watervallen The High Force en Caldron Snout zijn zeer populaire plaatsen om te bezoeken voor veel toeristen. De Watervallen The High Force is slechts 38 mijl en zal maakt een geweldige dag uit. Een tweede type attractie op uw lijst moet de Lake Greenlee Lough.
Sommige andere voorstellen betreffen de Parks van Castle Leazes en Nuns Moor, de Natuurreservaat van Castle Eden Dene, de Oude Site van Raby Castle, de Van kerk van St Luke's Church en St Hilda's Church, de Kasteel van Jarrow, Hylton Castle en Durham Castle, de Winkelcentrum van Eldon Square, de Monument van Angel of the North, de Ruïnes van Blyth B Power Station, de Stadion van St James Park, Newcastle en Riverside Stadium, de Toren van Hebburn Hall, Blagdon Hall en Wallington Hall en de Vallei van Jesmond Dene en Teesdale.

Aarzel niet en boek uw auto huren Newcastle upon Tyne vandaag.

Populaire bestemmingen