Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Jersey Luchthaven

U kunt regelen op Jersey Luchthaven, huur een auto bij aankomst of vooraf via onze website. De beste plaats om uw auto te krijgen is door ons, Mr Car Hire, as rated by duizenden op klanten. We vergelijken duizenden benodigdheden zoals Hertz, Avis, National, Sixt, Budget en Europcar zodat u de beste deal. Als u op voorhand het is niet alleen goedkoper als gevolg van vroege boeking kortingen, het is ook meer handige advertentie papierwerk zal worden ingevuld op voorhand aan uw aankomst. Auto huren Jersey Luchthaven is eenvoudig en goedkoop met ons.

De voertuigen die wij leveren voor Jersey Luchthaven in alle soorten en maten komen, en we een aantal voertuigen van andere categorieën waaruit hebben u kunt kiezen. Er zijn handmatige en automatische transmissie, zowel benzine als diesel gevoed en voertuigen, variërend van kleine tot de grotere 7 en 9 zitsbank. Er zijn de Peugeot 107, Fiat 500, Hyundai i10 en Toyota Aygo, die in onze min categorie. Ze hebben meestal twee deuren met airconditioning. Deze auto's hebben niet veel bagageruimte maar er is ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Als u op zoek bent naar goedkope prijs, dit soort auto is ideaal Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Jersey Luchthaven.

Als u dit type van auto te klein vinden kunt u kiezen voor een lichtjes grotere auto in onze economie en compacte bereik. Economie voertuigen zijn vergelijkbaar met de Mini Classic, Ford Fiesta, Volkswagen Polo en Nissan Micra. Deze voertuigen hebben ruimte voor vijf passagiers en drie gemiddelde grootte koffers. Sommige van onze andere auto's aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Mercedes C220 Cdi, Volkswagen Passat 2.0, BMW 3 series, Mercedes C Class Auto en Mercedes C Class. Auto's in deze categorieën hebben vier deuren en komen met een keuze van handmatige of automatische transmissie.

Moet een grotere auto huren? Voor 7 en 9 zitsbank voertuigen hebben we mensen dragers vergelijkbaar met de Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Ford Transit 12 Seater en Opel Zafira 5 plus 2 Seater. Er is ook de Audi A8, Mercedes E200, Mercedes SLK, Mercedes ML280, Mercedes ML400 en Mercedes E220 in onze Premium en luxe categoriën voor mensen uit het bedrijfsleven of als u wilt genieten. Auto huren Jersey Luchthaven voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Jersey Luchthaven

Jersey biedt vele prachtige plaatsen om te zien en ze zijn allemaal veel gemakkelijker om te zien wanneer u een auto hebben gehuurd. U vindt de Watervallen Les Mouriers is een zeer populaire plek om te bezoeken voor veel toeristen en het bevindt zich slechts op 4 km weg. Een andere populaire plek om te zien dat een groot aantal toeristen trekt is de Lake Saint Ouen’s Pond, dus check it out is je tijd hebt.
Over het algemeen vindt u iets voor iedereen, dus als deze niet echt wat je zijn wilt kunt u een bezoek brengen de Parks van Cambridge Park, Delancey Park en Saumarez Park, de Van kerk van Les Galliennes Chapel en Sainte Apolline’s Chapel, de Kasteel van Castle Cornet, de Monument van Doyle Column en Clarence Battery en de Vallei van Le Val Rouget.

Aarzel niet en boek uw auto huren Jersey Luchthaven vandaag.

Populaire bestemmingen