Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Managua

Als u van plan te bezoek het nabijgelegen attracties op Managua dan zijn geadviseerd om een auto te huren kunt u zo op uw gemak zonder zich het baseren op het openbaar vervoer rijden. Met Mr Car Hire boeking uw auto is gemakkelijk en dat daarom we zijn gewaardeerd aantal 1 door duizenden klanten. Veel auto huren leveranciers bieden uitgebreide websites, maar niet veel zorgen voor een onpartijdige prijsvergelijking net als wij, dus boek met ons vandaag en zullen wij u een echte prijsvergelijking van merken zoals Hertz, Alamo, Avis, National, Sixt, begroting en Europcar. Vergeet niet dat op voorhand reserveren is sterk aanbevolen. Je krijgt niet alleen een grotere selectie van voertuigen, maar ook je vroege boeking kortingen. Auto huren Managua is eenvoudig en goedkoop met ons.

De voertuigen die wij voor Managua leveren komt in vele vormen en maten. Er zijn zowel benzine en Diesel aangedreven auto's, voertuigen met handmatige versnelling en automatische transmissie en variërend van kleine tot de grotere 7 Seater en 9 Seater typen voertuigen. Onze kleinste en goedkoopste auto's zijn in de mini categorie. Ze hebben 2 deuren en voorzien van airconditioning en onze meest populaire modellen in Nicaragua omvatten de Fiat 500 en Kia Picanto. Ze hebben ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, maar er is niet veel bagageruimte. Veel kleine gezinnen Kies dit type auto. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Managua.

Voor een vakantie met het gezin, kan het een goed idee om te huren iets een beetje groter worden en dat is waarom we hebben Intermediate, ware grootte 8Ã —, standaard en de Estate autocategorieën. In onze economie bereik hebben wij de Citroen C3 en Ford Fiesta. Deze auto's hebben meestal 4 of 5 deuren. De Volkswagen Golf worden ook aangeboden op deze locatie.

Moet een grotere auto huren? Mensen dragers op Managua omvatten de Toyota Minibus en Chevrolet Zafira 5 plus 2 Seater, die tussen de 7 en 12 passagiers hebben kunnen. Auto huren Managua voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Managua

Managua biedt vele prachtige bezienswaardigheden en het is zo veel makkelijker om te bezoeken deze met de luxe van uw huurauto. De primaire attracties voor de meeste bezoekers zijn de Meren Lago de Managua, Laguna Acahualinca, Lago de Managua en Laguna de Tisma. De Kerk Iglesia Guadalupe is ook een geweldige plek als je tijd.
Naast deze zijn een selectie van andere attracties de Dam van Presa de Las Mercedes, Presa de Los Sábalos en Presa El Genízaro en de Winkelcentrum van Galerias Santo Domingo.

Aarzel niet en boek uw auto huren Managua vandaag.

Populaire bestemmingen