Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Limerick City

Een geschikte plaats te halen van een auto huren is op Limerick City. U kunt boeken op aankomst of vooraf met behulp van de bovenstaande inschrijvingsformulier. Duizenden toeristen wilt boeken hun auto via ons zo waarom niet follow suit. Wij leveren de auto's door middel van internationaal bekende auto huren merken met inbegrip van Hertz, Alamo, Avis, National, Sixt, begroting en Europcar om u te bieden een breed scala van kwaliteit voertuigen. Vergeet niet dat van tevoren boeken vaak, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Limerick City Aanbevolen wordt. Auto huren Limerick City is eenvoudig en goedkoop met ons.

Wij leveren een aantal verschillende voertuig vorm en grootte. Er zijn handmatige en automatische transmissie, zowel benzine als diesel gevoed en voertuigen, variërend van kleine tot de grotere 7 en 9 zitsbank. Er zijn de Toyota Aygo, Fiat 500 en Chevrolet Matiz, die in onze min categorie. Ze hebben meestal twee deuren met airconditioning. Deze auto's hebben niet veel bagageruimte maar er is ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Als u op zoek bent naar goedkope prijs, dit soort auto is ideaal Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Limerick City.

Als u dit type van auto te klein vinden kunt u kiezen voor een lichtjes grotere auto in onze economie en compacte bereik. Economie voertuigen zijn vergelijkbaar met de Ford Fiesta, Peugeot 207 en Nissan Micra. Deze voertuigen hebben ruimte voor vijf passagiers en drie gemiddelde grootte koffers. Onze tussentijdse en volledige grootte auto's zijn ook erg populair en zijn de grootste auto's beschikbaar voor 5 personen. Deze auto's zijn inclusief de Audi A4, Volkswagen Passat 2.0, BMW 3 series, Mercedes C Class en Volkswagen Passat Stationwagon.

Moet een grotere auto huren? Voor 7 en 9 zitsbank voertuigen hebben we mensen dragers vergelijkbaar met de Fiat Mulltipa, Ford Galaxy 7 Seater, Opel Zafira 5 plus 2 Seater en Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater. Er is ook de Mercedes ML400, Mercedes C Stationwagon en Mercedes E200 in onze Premium en luxe categoriën voor mensen uit het bedrijfsleven of als u wilt genieten. Auto huren Limerick City voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Limerick City

Limerick City biedt vele prachtige bezienswaardigheden en vindt u deze veel makkelijker om te zien nadat u een auto hebben gehuurd. Sommige plaatsen die veel aandacht krijgen zijn de Meren Lough Gur, Lough Derg, Lough Coolmeen en Bleach Lough, dus het is aangeraden om een nemen een korte reis met uw auto om te bezoeken deze attracties. Andere populaire plaatsen om te zien dat een groot aantal toeristen trekt zijn de Parks Charleville Park, dus deze check out is je tijd hebt.
Over het algemeen vindt u iets voor iedereen, dus als deze niet echt wat je zijn wilt kunt u een bezoek brengen de Kerk van Tubber RC church, de Kasteel van Mitchelstown Castle, Dew Castle en Roche Castle en de Vallei van Glen Bevan, Cornagnoe Valley en Moanaha Glen.

Aarzel niet en boek uw auto huren Limerick City vandaag.

Populaire bestemmingen