Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Nuernberg

U kunt regelen op Nuernberg, huur een auto bij aankomst of vooraf via onze website. De beste plaats om uw auto te krijgen is door ons, Mr Car Hire, as rated by duizenden op klanten. We vergelijken duizenden benodigdheden zoals Hertz, Avis, National, Sixt, Budget en Europcar zodat u de beste deal. Als u op voorhand het is niet alleen goedkoper als gevolg van vroege boeking kortingen, het is ook meer handige advertentie papierwerk zal worden ingevuld op voorhand aan uw aankomst. Auto huren Nuernberg is eenvoudig en goedkoop met ons.

De voertuigen die wij leveren voor Nuernberg in alle soorten en maten komen, en we een aantal voertuigen van andere categorieën waaruit hebben u kunt kiezen. Er zijn zowel benzine en Diesel aangedreven auto's, voertuigen met handmatige versnelling en automatische transmissie en variërend van kleine tot de grotere 7 Seater en 9 Seater typen voertuigen. Onze mini categorie heeft airconditioning en twee deuren en omvatten de Toyota Aygo en Fiat 500. Ze hebben ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, maar er is niet veel bagageruimte. Als je gewoon iets dat gemakkelijk is om te rijden dit type auto ideaal is wilt. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Nuernberg.

Voor een vakantie met het gezin, kan het een goed idee om te huren iets een beetje groter worden en dat is waarom we hebben Intermediate, ware grootte 8Ã —, standaard en de Estate autocategorieën. In onze economie bereik hebben wij de Ford Fiesta, Renault Modus, Peugeot 207 en Volkswagen Polo. Deze auto's hebben meestal 4 of 5 deuren. Onze standaard en compact auto's zijn ook populair en zijn iets groter. Deze auto's zijn vergelijkbaar met de Ford Focus Stationwagon, Alfa 147, Toyota Avensis en Volkswagen Golf.

Moet een grotere auto huren? Mensen dragers op Nuernberg omvatten de Ford Galaxy 7 Seater, Toyota Minibus 9 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater en Renault Espace 7 Seater, die tussen de 7 en 12 passagiers hebben kunnen. Auto huren Nuernberg voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Nuernberg

Nuernberg biedt vele prachtige plaatsen om te zien en ze zijn allemaal veel gemakkelijker om te zien wanneer u een auto hebben gehuurd. De primaire attracties voor de meeste bezoekers zijn de Meren Großer Dutzendteich, Kleiner Dutzendteich, Kreuz-Weiher en Stephans Weiher. Een andere populaire plek om te zien dat een groot aantal toeristen trekt is de Park Naturpark Steigerwald, dus check it out is je tijd hebt.
Naast deze zijn een selectie van andere attracties de Van kerk van Katholische Kirche en Johanneskirche, de Kasteel van Nürnberger Burg, Schloß Weißenstein en Altenburg, de Monument van Zeppelinhaupttribüne, de Stadion van EasyCredit-Stadion (Frankenstadion) en de Toren van Fernmeldeturm Nürnberg.

Aarzel niet en boek uw auto huren Nuernberg vandaag.

Populaire bestemmingen