Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Erlangen

U kunt regelen op Erlangen, huur een auto bij aankomst of vooraf via onze website. De beste plaats om uw auto te krijgen is door ons, Mr Car Hire, as rated by duizenden op klanten. We vergelijken duizenden benodigdheden zoals Hertz, Avis, National, Sixt, Budget en Europcar zodat u de beste deal. Als u op voorhand het is niet alleen goedkoper als gevolg van vroege boeking kortingen, het is ook meer handige advertentie papierwerk zal worden ingevuld op voorhand aan uw aankomst. Auto huren Erlangen is eenvoudig en goedkoop met ons.

De voertuigen die wij leveren voor Erlangen in alle soorten en maten komen, en we een aantal voertuigen van andere categorieën waaruit hebben u kunt kiezen. Er zijn zowel benzine en Diesel aangedreven auto's, voertuigen met handmatige versnelling en automatische transmissie en variërend van kleine tot de grotere 7 Seater en 9 Seater typen voertuigen. Onze mini categorie heeft airconditioning en twee deuren en omvatten de Fiat 500 en Toyota Aygo. Ze hebben ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, maar er is niet veel bagageruimte. Als je gewoon iets dat gemakkelijk is om te rijden dit type auto ideaal is wilt. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Erlangen.

Voor een vakantie met het gezin, kan het een goed idee om te huren iets een beetje groter worden en dat is waarom we hebben Intermediate, ware grootte 8Ã —, standaard en de Estate autocategorieën. In onze economie bereik hebben wij de Volkswagen Polo, Peugeot 207, Ford Fiesta en Renault Modus. Deze auto's hebben meestal 4 of 5 deuren. Onze standaard en compact auto's zijn ook populair en zijn iets groter. Deze auto's zijn vergelijkbaar met de Volkswagen Golf, Toyota Avensis, Ford Focus Stationwagon en Alfa 147.

Moet een grotere auto huren? Mensen dragers op Erlangen omvatten de Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Toyota Minibus 9 Seater, Renault Espace 7 Seater, Ford Galaxy 7 Seater en Mercedes Sprinter 9 Seater, die tussen de 7 en 12 passagiers hebben kunnen. Auto huren Erlangen voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Erlangen

Erlangen biedt vele prachtige plaatsen om te zien en ze zijn allemaal veel gemakkelijker om te zien wanneer u een auto hebben gehuurd. De primaire attracties voor de meeste bezoekers zijn de Meren Stephans Weiher, Welles Weiher, Großer Bischofsweiher en Kleiner Bischofsweiher. Een andere populaire plek om te zien dat een groot aantal toeristen trekt is de Park Naturpark Steigerwald, dus check it out is je tijd hebt.
Naast deze zijn een selectie van andere attracties de Van kerk van Johanneskirche en Katholische Kirche, de Kasteel van Nürnberger Burg, Schloß Weißenstein en Altenburg, de Monument van Zeppelinhaupttribüne, de Stadion van EasyCredit-Stadion (Frankenstadion) en de Toren van Fernmeldeturm Nürnberg.

Aarzel niet en boek uw auto huren Erlangen vandaag.

Populaire bestemmingen