Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Salou

Mr Car Hire kan een huurauto voor u regelen direct bij Salou door te boeken via onze website of u kunt ervoor kiezen om te verzamelen van een voertuig bij aankomst. Wanneer kom je om te kiezen van een leverancier vervolgens gebruiken waarom niet ons. Er zijn veel bedrijven die uw auto huren behoeften kunnen regelen, maar niet veel zo hoog als wijzelf zijn gewaardeerd. Wij bieden alleen hoge kwaliteit voertuigen door middel van goed weten leveringen met inbegrip van de internationale leveringen van Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz en Europcar. Vergeet niet dat op voorhand reserveren sterk, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Salou aanbevolen is. Dit is met name het geval als u een speciaal type van voertuig zoals 7 en 9 zitsbank voertuigen nodig. Auto huren Salou is eenvoudig en goedkoop met ons.

U kunt kiezen uit 30 verschillende voertuigen op Salou Onze voertuigen variëren van kleine mini formaat auto's door mensen draagt. U hebt ook een aantal handmatige en automatische transmissie met benzine of diesel. Er zijn de Hyundai i10, Toyota Aygo, Smart, Peugeot 107 en Smart Car, die in onze min categorie. Ze hebben meestal twee deuren met airconditioning. Dit type van auto is ideaal voor als u gewoon rond de stad of korte afstanden rijden zal rijden. Als u op zoek bent naar goedkope prijs, dit soort auto is ideaal Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Salou.

Als u wilt iets een beetje groter, dan zijn best om te kijken naar onze economie, Compact, Intermediate en Full Size categoriën. U vindt de Peugeot 207 Stationwagon, Volkswagen Polo, Renault Modus, Mini Classic en Ford Fiesta in onze volgende categorie omhoog. Andere voertuigen aangeboden op deze locatie verhuur omvatten de Audi A4, Mercedes C Class, Volkswagen Passat 2.0, Peugeot 607 en BMW 3 series.

Moet een grotere auto huren? Als u in een groep reist, dan hebben we mensen luchtvaartmaatschappijen, met inbegrip van de Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater en Fiat Mulltipa. Deze kunnen tussen 7 en 12 passagiers. Auto huren Salou voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Salou

Salou biedt vele musea, galeries, restaurants en theaters te zien. Nadat u het huren van een auto bent u vrij om te onderzoeken alle deze tekenen. Sommige populaire plaatsen voor veel toeristen zijn de Van kerk Cathedral, Nuestra Señora d’els Arquets, Cathedral en Ermita Mare de Déu de la Pietat, met Cathedral slechts Kerk km afstand ligt. Een tweede type attractie op uw lijst moet de Ruïnes Arco de Bará.
Sommige andere voorstellen betreffen de Canyon van Tortosa Canyon.

Aarzel niet en boek uw auto huren Salou vandaag.

Populaire bestemmingen