Vergelijk 1.200 bedrijven op meer dan 30.000 locaties om u de beste prijs!

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Geen Wijzigingskosten
Gegarandeerd de Laagste Prijs

Auto Huren Mallorca Playa de Palma

Een geschikte plaats te halen van een auto huren is op Mallorca Playa de Palma. U kunt boeken op aankomst of vooraf met behulp van de bovenstaande inschrijvingsformulier. Duizenden toeristen wilt boeken hun auto via ons zo waarom niet follow suit. Wij leveren de auto's door middel van internationaal bekende auto huren merken met inbegrip van Hertz, Alamo, Avis, National, Sixt, begroting en Europcar om u te bieden een breed scala van kwaliteit voertuigen. Vergeet niet dat van tevoren boeken vaak, vooral tijdens de zomermaanden drukker van Mallorca Playa de Palma Aanbevolen wordt. Auto huren Mallorca Playa de Palma is eenvoudig en goedkoop met ons.

Wij leveren een aantal verschillende voertuig vorm en grootte. Er zijn zowel benzine en Diesel aangedreven auto's, voertuigen met handmatige versnelling en automatische transmissie en variërend van kleine tot de grotere 7 Seater en 9 Seater typen voertuigen. Enkele voorbeelden van onze mini formaat auto's zijn de Smart, Peugeot 107, Hyundai i10, Smart Car en Toyota Aygo. Ze hebben ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, maar er is niet veel bagageruimte. Dit is als ideale keuze als u nodig een low-cost rate en een auto die is gemakkelijk om te rijden. Die ooit voertuig zoekt wij vindt u de goedkoopste voor auto huren Mallorca Playa de Palma.

Als u op een vakantie met het gezin gaat willen kunt u huren iets een beetje groter. Goede opties vindt u in onze Intermediate, ware grootte 8Ã —, standaard en de Estate autocategorieën. In de categorie economie zijn auto's gelijkaardig aan de Dodge Caliber, Volkswagen Golf en Ford Focus Stationwagon beschikbaar. Onze tussentijdse en volledige grootte auto's zijn ook erg populair en zijn de grootste auto's beschikbaar voor 5 personen. Deze auto's zijn inclusief de Mercedes C Class, Peugeot 607, Volkswagen Passat 2.0, BMW 3 series en Audi A4.

Moet een grotere auto huren? Mensen dragers op Mallorca Playa de Palma omvatten de Fiat Mulltipa, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater en Ford Galaxy 7 Seater, die tussen de 7 en 12 passagiers hebben kunnen. Auto huren Mallorca Playa de Palma voertuigen zijn de goedkoopste met ons.

Plaatsen om te zien met uw auto huren Mallorca Playa de Palma

Mallorca Playa de Palma biedt vele prachtige bezienswaardigheden en vindt u deze veel makkelijker om te zien nadat u een auto hebben gehuurd. Veel toeristen zal ga en bezoek de Lake Es Salobrar wanneer zij naar Mallorca Playa de Palma. Ook kunt u overwegen de Parc de Mar (een Park).
Naast deze zijn een selectie van andere attracties de Van kerk van Cathedral, Basilika San Francisco en Kathedrale La Seu, de Kasteel van Castell de Bellver en de Paleis van Palast Palau de l´Almudaina en Palacio Ayamans.

Aarzel niet en boek uw auto huren Mallorca Playa de Palma vandaag.

Populaire bestemmingen